• 1396/07/25 - 12:36
  • تعداد بازدید خبر : 109
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

مصاحبه اختصاصی دکتر آریا امیدوار به مناسبت روزجهانی غذا

مصاحبه اختصاصی دکتر آریا امیدوار سرپرست شبکه بهداشت ودرمان ماسال با واحد نظارت بر مواد غذایی وبا هماهنگی روابط عمومی درخصوص معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای وبرچسب کنترل اصالت به مناسبت روزجهانی غذا

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماسال ؛ به مناسبت گرامیداشت 24 مهر روز جهانی غذا دکتر آریا امیدوار صبح امروز سه شنبه در مصاحبه اختصاصی با واحد نظارت بر مواد غذایی از اجرای سیاستهای وزارت بهداشت در زمینه اطلاع رسانی و ارتقاء فرهنگ مصرف صحیح مواد غذایی با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب مواد غذایی صحبت نمودند.
ایشان بیان داشتند که در طرح درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای که توسط سازمان غذا و دارو برای کلیه محصولات خوردنی و آشامیدنی به اجرا درآمده است، اطلاعات تغذیه ای در خصوص مقدار انرژی، چربی،قند،نمک و اسیدهای چرب ترانس در هر ماده غذایی هم به صورت کمی با عدد ورقم و هم به صورت کیفی با رنگ های سبز به معنی مقدار مناسب،زرد به معنی مقدار متوسط و قرمز به معنی مقدار زیاد بیان شده است.
از طریق نشانگرهای رنگی تغذیه ای مصرف کنندگان میزان قند ، نمک ،چربی و اسیدهای چرب ترانس فراورده غذایی را به سادگی درک می نمایند و به این ترتیب رژیم غذایی روزانه خود را مدیریت می نمایند.
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت ماسال
  • کد خبر : 30545
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/07/25 12:36