• 1400/05/14 - 21:37
  • تعداد بازدید خبر : 219
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

تغذیه در ماه مبارک رمضان سال 1399 و پیشگیری از بیماری کووید -19

ماه مبارک رمضان علاوه برآن که موقعیت مناسبی برای تزکیه روح و نزدیکی به خداوند است فرصت خوبی برای ایجاد عادات صحیح و ترک بسیاری از عادات غلط می باشد و می تواند شروع مناسبی برای روش های صحیح تغذیه ای باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماسال؛ مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: ماه مبارک رمضان علاوه برآن که موقعیت مناسبی برای تزکیه روح و نزدیکی به خداوند است فرصت خوبی برای ایجاد عادات صحیح و ترک بسیاری از عادات غلط می باشد و می تواند شروع مناسبی برای روش های صحیح تغذیه ای باشد. با توجه به همزمانی شیوع بیماری کووید-19 و ماه مبارک رمضان در سال 1399، رعایت اصول صحیح تغذیه در این ماه مبارک می تواند تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها بخصوص بیماری کووید 19 داشته باشد. روزه داری می تواند موجب کاهش پاسخ های التهابی و تنظیم سیستم ایمنی بدن شود. همچنین فعالیت سلول های دفاعی بدن و ترشح ایمونوگلوبولین های مخاطی که از عوامل ایمنی بدن هستند در طی روزه داری بیشتر شده و در مجموع، روزه داری صحیح و رعایت رژیم غذایی مناسب در وعده های سحر و افطار در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.

 تغذیه ی صحیح در ماه مبارک رمضان مانند سایر اوقات، به معنی رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه ی غذایی است. با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از گروه های غذایی و جایگزین های آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی های مورد نیاز بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تامین می شود. 

 در این راستا دفتر بهبود تغذیه جامعه راهنمای آموزشی تغذیه در ماه مبارک رمضان و پیشگیری ازبیماری کووید-19  را برای استفاده روزه داران محترم تهیه کرده است که به پیوست می باشد.


گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

 

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت ماسال
  • کد خبر : 58843
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/02/08 21:37