به همت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به انجام رسید؛
برگزاری همایش آموزش مهارت های زندگی در شهرستان ماسال
در راستای توجه به مقوله اجتماعی سلامت؛ همایش آموزش مهارت های زندگی با موضوع "والدین آگاه و امنیت کودک" در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان ماسال برگزارشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛همایش آموزش مهارت های زندگی با موضوع "والدین آگاه و امنیت کودک" با همکاری معاونت اجتماعی و واحدسلامت خانواده شبکه بهداشت ودرمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماسال با حضور فرماندار و جمعی از مسوولین این شهرستان، در سالن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ماسال برگزارشد.
دکترآریا امیدوار- سرپرست شبکه بهداشت و درمان ضمن تبیین هدف برگزاری این همایش گفت: آموزش مهارت های زندگی به کودکان و نوجوانان توسط والدین، از اهمیت به سزایی برخوردار است، اگر کودک و نوجوان نتواند به پاسخ پرسشهای خود در زمینه مهارت های زندگی توسط یک فرد امین دست یابد به ناچار باید از طریق دوستان یا همسالان دنبال پاسخ پرسش خود باشد که چه بسا این موضوع می تواند منجر به ایجاد آسیب های اجتماعی برای آنان شود.
محمود قاسم نژاد - فرماندار شهرستان ماسال نیز در این همایش تصریح کرد: آموزش مهارت های زندگی و تربیت صحیح می تواند به ارتقای سلامت عمومی خانواده و جامعه منجر شود و نقش والدین، علی الخصوص مادر در آموزش این مهارت ها به کودکان از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی ادامه داد: امروزه در عصر ارتباطات، جهان به عنوان یک دهکده تلقی می شود، که در چنین عصری نیاز است همه ما مهارت های مختلف زندگی را به درستی فرا بگیریم و به فرزندان خویش نیز انتقال دهیم.
قاسم نژاد آموزش مهارت های زندگی و ارتقای توانمندی ها را عاملی موثر در ایجاد ارتباطات اثربخش و مفید دانست و تاکید کرد: باید این توانمندی ها و مهارت ها در زمینه های مختلف ارزشی، بهداشتی، مسایل جنسی، تغذیه و ... در سطح جامعه توسعه یابد.
وی با اشاره حرکت جامعه از یک جامعه سنتی به سمت جامعه مدرن، خاطرنشان کرد: با تغییر مناسبات و مقتضیات در جامعه مدرن، ناگزیر هستیم که مهارت های خود را در ابعاد مختلف زندگی مدرن بالا ببریم تا از آسیب های اجتماعی که افراد جامعه، به ویژه کودکان و نوجوانان را تهدید می کند، در امان باشیم.
این مقام مسوول، فضای مجازی را نمونه ی بارزی از ابعاد زندگی مدرن عنوان کرد و افزود: باید با آگاه سازی مناسب و ارتقای مهارت و سواد رسانه ای، زمینه های کاهش آسیب های اجتماعی را در فضای مجازی فراهم آوریم.
دکتر زهرا بستانی - عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و سخنران ویژه همایش نیز ضمن تأکید بر مراقبت همه جانبه از کودکان، خاطرنشان کرد: کنوانسیون 1989 حقوق کودک؛ اصلی ترین و کامل ترین منبع بین المللی در حمایت از حقوق کودکان است که تاکنون تدوین شده و اولین سندی است که این حقوق را در عرصه بین المللی به صورت لازم الاجرا مطرح کرده است. وی در ادامه این برنامه، راهکارهای ارتقای امنیت کودک و پیشگیری از کودک آزاری را با استفاده از انیمیشن های آموزشی برای حضار تبیین کرد.
نظر دهید